Strona główna  |   Kontakt   |   Dyrektor   |   Wicedyrektor   |   Sekretariat    
  





1.   8.00 - 8.45   - 10 min
2.   8.55 - 9.40   - 15 min
3.   9.55 - 10.40 - 10 min
4. 10.50 - 11.35 - 10 min
5. 11.45 - 12.30 - 20 min
6. 12.50 - 13.35 - 10 min
7. 13.45 - 14.30   - 5 min
8. 14.35 - 15.20   - 5 min
8. 15.25 - 16.10



Gdzie wybrało się koło turystyczne?

 

  zobacz TUTAJ


16 stycznia 2018 r.

W ramach realizacji programu Bezpieczna+ 4c uczestniczyła w zajęciach edukacyjnych Dom Płomyka i Iskierki organizowanych przez chrzanowską Komendę Powiatową Państwowej Straży Pożarnej. Podczas zajęć poznaliśmy zasady zachowania się w razie pożaru, uczyliśmy się, jak nie dopuścić do zagrożenia pożarem, zgłębialiśmy tajniki zawodu strażaka oraz obejrzeliśmy sprzęt używany w działaniach. Za tę piękną, życiową lekcję dzielnym strażakom DZIĘKUJEMY!

  
  
  

więcej zdjęć TUTAJ


3 stycznia 2018 r.

Kolejne zmagania cyklicznej rozgrzewki na feynmanki.pl można powiedzieć za nami. Tym razem spora grupa moich uczniów rozkodowała zaszyfrowaną wiadomość. Jeśli jest ktoś jeszcze chętny - zapraszam po "meldunek". Na zdjęciu uczniowie klasy 4b, którzy dziś zmagali się z przygotowaną przez organizatorów wiadomością.

Gratuluję!!!!
Paulina Wyrebak

  
 


1 3 4 5 6
Wydarzenia - rok szkolny 20016/2017