Szkoła Podstawowa nr 8 im. Jana Pawła II w Trzebini

„Widzę, że przygotowujecie się poważnie do zadań jutra.”

Kontakt


  • Szkoła Podstawowa nr 8
    im. Jana Pawła II w Trzebini

Osiedle Widokowe 21
32-540 Trzebinia
woj. małopolskie

tel: 32 6121 956 fax: 32 6122 952

e-mail: zwmsp8@interia.pl

e-Dziennik Librus

  • Szkoła posiada dziennk elektroniczny Librus


 Wejdź 

Facebook

  • Zapraszamy do odwiedzenia oficjalnej strony Szkoły na facebooku, gdzie publikowane są aktualności


 Wejdź 

Biblioteka szkolna

Godziny pracy 
Biblioteki Szkolnej
w 2 semestrze

Poniedziałek: 
8.00 - 8.55
9.55 - 10.50
11.45 - 12.30
13.45 - 14.30
Wtorek: 
8.50 - 13.35
Środa:
8.00 - 9.55
12.50 - 13.45
Czwartek: 
8.00 - 12.50
Piątek: 
8.55 - 12.50

STOŁÓWKA

Godziny pracy stołówki szkolnej
od poniedziałku do piątku
w godzinach od 7.00 do 15.00

Godziny wydawania posiłków
12.15-12.30 (klasy pierwsze)
12.30-13.00 (pozostali uczniowie)
13.00-14.00 (osoby z zewnątrz)

Obiady prosimy zamawiać z jednodniowym wyprzedzeniem

Celem odliczenia kosztu obiadu, informację o nieobecności dziecka prosimy składać na kuchni.

 Menu na facebook

Dzwonki

  • 1.   8.00 - 8.45 - 10 min
  • 2.   8.55 - 9.40 - 15 min
  • 3.   9.55 - 10.40 - 10 min
  • 4. 10.50 - 11.35 - 10 min
  • 5. 11.45 - 12.30 - 20 min
  • 6. 12.50 - 13.35 - 10 min
  • 7. 13.45 - 14.30 - 5 min
  • 8. 14.35 - 15.20 - 5 min
  • 9. 15.25 - 16.10

BIP SP8


 Wejdź 

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), zwanego dalej RODO, informujemy, iż:

1) Administratorem danych osobowych jest Dyrektor Szkoły Podstawowej  Nr 8 im. Jana Pawła II w Trzebini,                                                                                                                                                        Osiedle Widokowe 21, 32 – 540 Trzebinia.

2) Administrator wyznaczył Inspektora Ochrony Danych Osobowych Panią Barbarę Kołacz – z którym można skontaktować się poprzez
e-mail barbarakolacz.ewart@gmail.com w każdej sprawie dotyczącej przetwarzania Pani/Pana danych osobowych lub danych dziecka.

3) Dane osobowe przetwarzane będą w celu realizacji zadań dydaktycznych, wychowawczych i opiekuńczych, zgodnie ustawą z dnia 14 grudnia 2016 r. Prawo oświatowe oraz na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. c ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.

4) Dane osobowe przechowywane będą w czasie zgodnym z przepisami w/w Ustawy oraz aktów wykonawczych.

5) Dane osobowe Pani/Pana oraz uczniów nie będą przekazywane do państwa trzeciego/organizacji międzynarodowej.

6) Pani/Pana oraz dziecka dane osobowe mogą zostać udostępnione na portalu społecznościowym: Facebook

7) Posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych i uczniów oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych osobowych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania (możliwość istnieje jeżeli przetwarzanie odbywa się na podstawie zgody, a nie na podstawie przepisów uprawniających administratora do przetwarzania tych danych)

8) Przysługuje Pani/Panu prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych z siedzibą przy ul. Stawki 2 00 – 193 Warszawa, gdy uzna Pan/Pani, iż przetwarzanie danych osobowych dotyczących Pana/Pani, narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych  z dnia 27 kwietnia 2016 r.

9) Odbiorcami Pani/Pana oraz uczniów danych osobowych będą:

 - dostawcy systemów informatycznych i usług IT na rzecz  Administratora

 - operatorom pocztowym i kurierom,

 - podmiotom świadczącym na rzecz Administratora usług niezbędnych do wykonania umowy lub świadczenia usługi,                                                                                                                                                                                             

 - organom i podmiotom uprawnionym na podstawie przepisów prawa do otrzymania Pani/Pana oraz dziecka   danych osobowych,

10) Pani/Pana dane osobowe oraz dziecka nie będą podlegały profilowaniu.

11) Podanie przez Panią/Pana danych osobowych wynikających z przepisów prawa jest obowiązkowe natomiast  danych fakultatywnych jest dobrowolne.